dijous, 30 de gener de 2014

INCORPORACIÓ DE NOUS ARTESANS

Des de la seva creació el 1993, un grapat d’ artesans de la comarca, han estat vinculats a l’Associació. Cada un d’ells ha ajudat a engrandir els oficis artesans i posar-hi una mirada artística.

Actualment compten amb oficis, com el d’esmaltador, espardenyer, tèxtil, ceramistes, escultors, miniaturistes d’os, alabastre i joier.

Ara l’associació, vol encabir més artesans i més disciplines, per això fan una crida a noves incorporacions.

Poden optar a pertànyer a l’associació, artesans d’ofici, artesans que no es dediquin a l’ofici de manera professional o s’hi dediquin a temps parcial, sempre i quan compleixin els següents requisits:

·        L’Ofici ha d’estar dins del llistat d’Oficis de la Generalitat de Catalunya. El llistat es pot trobar en el següent enllaç:                                     www.ccam.cat/ca/Cos/areesactuacio:artesania:informacio:repertoridoficis
·        L’Ofici s’ha de realitzar a la comarca de l’Alt Camp.
·        Tenir més de dos anys d’activitat realitzant l’Ofici.
·        Es valorarà tenir el Carnet d’Artesà,  Carnet Cultural i Carnet de Mestre Artesà,  expedits per la Generalitat de Catalunya.

Els interessats poden enviar correu electrònic a: jannil2007@gmail.com, adjuntant un currículum i 5 fotografies del seu treball.

Diuen..... que aquell que treballa amb les seves mans es un “menestral”, el que treballa amb les seves mans i la seva ment es un “artesà”, i aquell que treballa amb les seves mans, la seva ment i el seu cor es un “artista”.
Si t’identifiques amb aquestes paraules, ets un dels nostres!!!!

Des d’aquí, us animem a participar en un col·lectiu actiu, amb moltes ganes de mostrar tot el que les mans i l’enginy poder arribar a crear.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada